. Cattery The Cute Cuddly Cats

Herplaatsing

 Datum laatste wijziging 9 januari 2007, Spock is begin januari (op proef) verhuisd naar zijn nieuwe baasjes.

SPOCK

Zie diashow hieronder

Spock, als je zijn oren ziet weet je wel waarom ie zo heet, is een hele lieve drukke kater, die enkele weken geleden gecastreerd is, nadat zijn nakomelingen zijn geboren. Spock is een rood bruine kater met mooie amber kleurige ogen.Spock is een jaar oud, en een leven als dekkater is niets voor hem. Hij heeft heel veel aandacht nodig. Spock is ook heel speels, dus hij zoekt een huisje waar ook andere dieren aanwezig zijn en ook de baasjes veel thuis, en waar hij bovendien veilig wordt binnengehouden. Spock is erg nieuwsgierig, heeft de gewoonte om veters van schoenen los te maken (het is maar dat u het vast weet). Verder rent ie altijd mee door de deur, niet om weg te lopen, maar dan moet je hem weer oppakken hè, om hem terug te zetten. Ook sprint ie als een gek naar de bank, als ie denkt dat ik daar ga zitten, dan moet ik hem ook weer oppakken hè. Geweldig vindt ie dat. Spock is gewoon ''erg aanwezig", dus iemand die een hele rustige kater zoekt is hij niet geschikt. O ja, hij vindt honden ook heel leuk.

Spock heeft een stamboom en is een 1e generatie American Curl. Zijn moeder is een 100 % curltje , vader was een kruising huiskat- turkse angora.

Herplaatsing heeft geen haast. Spock verhuist alleen als ie een echt passend huisje heeft gevonden. Ook wil het vrouwtje graag dat de eventueel nieuwe eigenaar af en toe iets laat horen, hoe het met hem gaat. (prijs 100 euro)

DIASHOW (moet even laden, aub geduld, start vanzelf op )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STAMBOOM INFO v.d. honden en poezen