. Cattery The Cute Cuddly Cats

Herplaatsing

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Datum laatste wijziging 12 december 2008

Het is een beetje druk geworden in de cattery. Mede daardoor, mijn eigen gezondheidsproblemen en het feit dat een paar poezen, om verschillende redenen zie hieronder, beter niet in een grote groep poezen kunnen leven, heb ik besloten, met pijn in het hart, een aantal poezen te gaan herplaatsen.

Herplaatsing heeft geen enkele haast. Een poes verhuisd ook alleen als zowel het oude baasje, als het nieuwe baasje ervan overtuigd zijn dat de nieuwe woning een passende omgeving voor die poes is. Dus graag wil ik vooral in het begin horen hoe het gaat, maar later ook nog eens een mailtje of berichtje zou ik erg fijn vinden. Bovendien wil ik graag de afspraak maken dat als de poes niet kan wennen of poes niet aan de verwachtingen voldoet zij weer gewoon terugkomt. Ik wil niet dat ze gaan zwerven van huis naar huis.Verder worden de poezen alleen herplaats naar huizen waar ze veilig binnen gehouden worden of anders eventueel en ren hebben. De poezen zijn hier vrijwel altijd in huis, en mogen alleen buiten in de ren.

MILLA

 

KLIK HIER VOOR STAMBOOM VAN MILLA

Hallo mijn naam is Milla (of eigenlijk Camilla ) Ik ben geboren 18 mei 2002, en het vrouwtjes eerste zelf gefokte American Curl poes. Ik ben een bijzonder mooi getekende seal lynx point met hele mooie ogen als zeg ik het zelf. Ik ben heel erg lief en super super aanhankelijk. Als ik de kans krijg zit ik de hele dag bij je of op schoot. Ik zoek een huisje met niet teveel andere poezen. Toen ik nog jong was heb ik namelijk, door een foutje van de (daarom toenmalige) dierenarts veel te lang met een longvliesontsteking rondgelopen. Gelukkig heb ik het overleefd. Het enigste wat ik er aan over heb gehouden is dat mijn stemmetje heel zacht is en dat als er maar iemand hier een keer niest ik meteen weer snipverkouden ben. Dan moet ik, weer in de quarantainekooi en anti biotica omdat hier vaak ongeente kittens zijn en het vrouwtje bang is dat ik die dan ook aansteek. Vooral als ik minder weerstand heb, zoals na de krolsheid, dan was het meteen raak. Ik ben een half jaar geleden gesteriliseerd maar helaas ben ik een tijdje geleden weer verkouden geweest en heb weer een kuurtje gehad. Vandaar dat het vrouwtje nu met pijn in het hart, besloten heeft dat het voor mij het beste is dat ik toch ga verhuizen naar een huis met weinig katten.

Inmidels was ik verhuisd, maar helaas die poes die daar al woonde was niet blij met mij. Waarschijnlijk uit angst en jaloezie. Een nieuw baasje moet er rekening mee houden dat ik alle knuffels wil. Dus als er meer poezen zijn, dan graag ook meer dan een 'baasje'.

 

 

 

Hints & Tips, ANDERE PAGINA'S , //verander hier de lengte en de hoogte // verander hier de achtergrondkleur // verander hier de tekstkleur // verander hier de kleur bij de mouse-over // verander hier de naam van de link //verander hier de url //verander hier de target.html // de rest van de onderstaande links, url's en targets ook aanpassen // wil je nog meer links toevoegen, gewoon de bovenste 3 regels kopieren // en op volgorde nummeren , dus volgende wordt alles met een zes !

Klik op het gewenste onderwerp